tirsdag den 9. marts 2010

Tirsdags Brunch på Café Luna

Efter de sidste ugers travlhed synes vi, at vi fortjente en tur på café og forkæle os selv med en lækker brunch. Vi sigtede igen efter at komme ind på Saltlagret, men der så endnu en gang MEGET lukket ud, så vi fortsatte ned til vores næste sted på listen - Café Luna, på hjørnet af Boulevarden og Christiansgade i Aalborg. Dette var et sted, som vi havde meget store forventninger til, fordi vi havde fået det varmt anbefalet af venner.


I dag var der ikke så mange mennesker derinde, så vi kunne sagtens få et bord, lige midt i lokalet, hvor vi havde udsyn til alt. Caféen giver ved første øjekast et rigtig godt første indtryk. Når man så begynder at kigge sig omkring og studere det hele lidt nærmere virker caféen knapt så gennemført, som de måske har sigtet efter. På hjemmesiden beskriver de sig selv som hjemmelig og med en bohemeagtig stil - det havde vi dog lidt svært ved at se. Loftet var sort-malet, ganske sjusket og der hang ledninger og meget malplacerede højtalere, som slet ikke passede ind i stilen. Bordene var meget små, men der var til gengæld en rimelig afstand mellem dem. Hygge var der ikke meget af, da der ikke var mere end ca. 15 skridt ud til køkkenet, hvor det larmede usandsynligt meget af de forskellige maskiner m.v. ikke engang musikken kunne overdøve dette.
Der gik ikke lang tid efter vi havde sat os inden servitricen kom og vi afgav vores bestilling; 2 x brunch med appelsinjuice, kaffe og te.


Drikkevarerne kom ret hurtigt; et lille glas friskpresset juice og så sort kaffe og sort te. Der var kun grøn og sort te at vælge imellem, så det var et ganske lille og kedeligt udvalg. 
Maden ankom efter vi havde ventet godt 15 minutter og synet der mødte os var dette:


Tallerkenen var meget stor i forhold til bordet og maden var ikke synderligt pænt anrettet efter vores mening. Frugterne så ud som om de var skåret af en 5-årig og det så ud som om at løgene var blevet tabt ned på tallerkenen. Frugten var dog god og moden.
Hvis vi lægger ud med scrambled eggs, bacon og pølser, så havde æggene en ret underlig farve - lidt mørke i det, de var slet ikke smagt til og der var kun godt 2 mundfulde af det. Mit bacon var brændt, Thomas' smagte ikke af noget og pølserne var ok, men lidt til den vandede side.
Pandekagen var dansk og hjemmelavet. Den smagte dog ikke af noget som helst og havde godt af at få en ordentlig omgang af den fantastiske hindbærmarmelade. Vi sad lidt og manglede sirup til pandekagen, men hindbærmarmeladen var så god, at det næsten var glemt.
Brødet bestod af både en rustik baguette og almindelig ristet toastbrød - vi havde lidt på fornemmelsen, at toastbrødet var blevet ristet, fordi det ikke var helt frisk, for det passede slet ikke til noget af det, der var på tallerkenen. Baguetten var til gengæld rigtig god og smørret der kom til var fra det lokale mejeri i Aabybro. Det eneste der ikke var så heldigt ved det var, at papiret, som dækkede for smørbeholderen var beskidt og snusket. Det så altså meget genbrugt ud.
Osten, som var en fransk brie, havde slet ikke den der blødhed over sig og kunne nærmest skæres ud i tern, så tør var den desværre. Også her gjorde hindbærmarmeladen underværker.
Tilbage på tallerkenen var lufttørret skinke og chorizo med løg, soltørrede cherrytomater og et par bitte små syltede agurker. Denne smags sammensætning passede slet ikke sammen med resten af tallerkenen og bød ikke på noget ekstraordinært. Nu er vi ikke just fan af rå løg, så vi spiste ikke det chorizo, hvor løget lå dumpet.
Prisen for denne "overdådig brunch" som det bliver kaldt på Café Luna's egen hjemmeside var i alt for 2 personer 258,- kr. hvilket vi synes var i overkanten taget i betragtning af, at der ikke var så meget på tallerkenen, at vi var mætte, da vi gik derfra.

Vores bedømmelse: (toppoint = 5 stjerner)

Maden: * - denne ene stjerne får Café Luna's brunch kun pga. den fantastiske hindbærmarmelade. Resten var ikke til at juble over.

Betjening: *** - servitricen var flink og smilende, hun lyttede opmærksomt og de var relativt hurtige til at komme med maden og drikkevarer.

Pris: * - når man tænker på, at maden var så ringe, så er det virkelig alt for dyrt!

Atmosfære: ** - der var alt for meget larm fra køkkenet og stilen var desværre ikke gennemført.

Overall: ** - det fælles indtryk og madoplevelsen på Café Luna kan kun beskrives med ét ord: Skuffende

1 kommentar:

  1. den tallerken ser mig også noget rodet ud.... Kan godt forstå skuffelsen....

    Knus Maria

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...