Om os

Velkommen til vores lille hjørne af internettet. Vores familie består af Far Thomas, Mor Agnethe, Elias født i 2011 og Theresa født i 2013. Hverdagen udspiller sig i vores lejlighed centralt i Nørresundby og ellers er hele Nordjylland vores legeplads.

Denne blog har ændret sig gennem årenes løb til at være mors og fars blog til at være vores familieblog, hvor vi beretter om store og små begivenheder i hverdagen, vores familieliv og de udfordringer vi har som en familie med et neurotypisk barn og et barn med autisme.

Elias blev i sommeren 2014 diagnosticeret infantil autist og vi har været igennem et langt forløb i forhold til børnehaveplacering, sansemotorisk forløb, børnehaveflytning  
og skoleplacering. I 2016 fik vi bevilliget en hjælper og et forløb med en autismekonsulent, som alt sammen har været meget givende for vores hverdag og hjulpet os finde hoved og hale på vores autisme. Jeg siger vores autisme, fordi det at Elias er autist påvirker hele familien og sætter dagsordenen for vores gøren og færden.

Theresa er vores lille neurotypiske vildbasse. Vi er på mange måder forældre for første gang igen med hende. Hun stærk og selvstændig og tester alle rammer og grænser, det bedste hun kan. Men samtidig er hun blid, kærlig og nærværende og så forguder hun sin storebror.

Vi har som alle andre børnefamilier en hektisk hverdag og vi får ikke altid set lige så meget til familie og venner, som vi ønskede, så denne blog er vores måde at invitere inden for hos Familien Thorsen til en tur på den slappe line.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...