torsdag den 12. april 2012

Overraskelsesbesøg i Skjern - lørdag

Lørdag vågnede Elias som altid tidligt og ville gerne op og have lækker morgenmad - øllebrød var på menuen og det er jo noget den lille mand kan lide.

Bedstefar og Bedstemor stod op ikke længe efter os. Bedstemor skulle på arbejde, så det var skam lidt hyggeligt, at vi kunne sidde der og spise morgenmad sammen med dem. Da Far stod op og havde fået noget mad og Elias var vågnet fra sin morgenlur gik turen ned til Farmor og Farfar.

Vi tog alle en tur ind til Skjern for at kigge og handle lidt ind. Farmor og Mor kom til at vove sig ind i Jane & Ko. og det kom der disse herligheder ud af:
Da vi kom hjem på Ånumvej igen var det tid til frokost, vi fik Elias givet en omgang rugbrød, han blev lagt i vognen og Farmor traskede en tur med ham til han faldt i søvn. Han sov hele vejen gennem vores frokost og til et stykke ud på eftermiddagen. Farmor og Farfar nåede endda at gå endnu en tur med ham, dog skete der et lille uheld på vejen tilbage, så Elias måtte en tur under bruseren og drømmepose + sele måtte vaskes en gang...


Sådan ser man ud, når man er i bad hjemme hos Farmor og Farfar og får lov til selv at styre bruseren... Den lille gavtyv fik tøj på og kom op i stuen for at hygge med os andre og Tilde - de to blev vidst lidt bedre venner på dette besøg eller i hvert fald partners in crime, når det kom til at rode og stikke næsen i forskellige ting og sager...


Elias blev installeret i den medbragte campingseng og fik en grydeske og en af Farmors gryder til at lege med og sikke et hit det var!


Resten af dagen gik med hygge og lækker mad. Vi kørte tilbage til Bedstemor og Bedstefar om aftenen - Elias kunne ikke rigtig falde i søvn i campingsengen og var meget overtræt, så det blev lidt tidligere end planlagt, men pyt. Vi havde jo haft en god dag og aftalte, at Farmor og Farfar skulle komme til morgenkaffe ude hos Bedstemor og Bedstefar dagen efter, så de også lige kunne sige farvel til os inden kursen igen gik mor Aalborg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...