fredag den 14. januar 2011

32 ugers undersøgelse og Hvor lagde jeg babyen?

I går var jeg så til min 32 ugers undersøgelse hos lægen og det var lidt af en blandet fornøjelse...

Altså hun testede først urin, som hverken viste spor af sukker eller æggehvidestof så langt, så godt... dernæst fik jeg målt blodtrykket til 140/80, det var hun ikke helt vild med... Så op på vægten og sørme ikke om der lige var røget 3,3 kg på siden mit sidste besøg for 14 dage siden jeg har så også fået fornøjelsen af vand i fødder, ankler, ben og fingre/hænder og synes ærligt talt det hele er lidt ufedt!

Så kom jeg op på briksen, så hun kunne måle og mærke - en stor dreng fik jeg at vide, hans hjerte bankede fint og alt var som det skulle være med ham... igen er det altså mor her, der ikke rigtig kan finde ud af, at passe på sig selv, så hun ville godt lige have mig til tjek igen i næste uge og så skulle jeg veje mig i svømmeren, så jeg også selv kunne følge med på vægten. 

Nåå ja og så skal jeg huske at slappe af og lægge mig, hvis jeg kan mærke at det bliver for slemt med vandet i kroppen og blodtrykket... alle dem der kender mig, at det praktisk talt er næsten umuligt at få mig til at ligge stille længere tid ad gangen, så forestil jer lige, hvor stor en udfordring det er!
Men jeg tog dog lægens råd i går og gik lidt tidligere i seng med en bog under armen: Hvor lagde jeg baby'en?... Egentlig troede jeg bare, at jeg sådan skulle ligge og blunde til den, men nææ nej, der tog jeg grueligt fejl. Jeg læste en del sider, inden jeg var så udmattet af at grine og tude, at jeg var nødt til at lægge mig til at sove... Den glæder jeg mig faktisk til at komme tilbage på sofaen med i eftermiddag og den kan varmt anbefales fra min side af.


Sådan har forfatteren selv skrevet om bogen:
Bogen “Hvor Lagde Jeg Babyen? Afsløringer fra en nybagt mor” kom ud i februar 2009. Den handler om alt det grumme, alt det vidunderlige og alt det man i virkeligheden ikke burde sige til nogen om at blive mor for første gang.
og her kan du læse en fortræffelig anmeldelse af bogen: Bogblogger.dk - Hvor lagde jeg babyen?

6 kommentarer:

 1. Det kunne være, at man næsten selv skulle læse "Hvor lagde jeg babyen", selvom jeg ikke er gravid :P Det lyder dog som en sjov bog :)

  Jeg kan godt forstille mig, at det er lidt ufedt med så meget ekstra vand i kroppen :( Jeg håber, at undersøgelsen går bedre i næste uge!

  SvarSlet
 2. Det er en total fed bog - man kan simpelthen ikke lade være med at grine helt vildt over de små finurligheder og den måde, den er skrevet på er genial!
  Minder faktisk meget i skrivestil om Majse Njor og Camilla Stockmans bøger, som jeg også ELSKER!

  SvarSlet
 3. Hej Agnethe.

  Syntes altid det er hyggeligt at følge med i alle dine blogs og har også anbefalet madbloggen til en del efterhånden.

  Efter at have læst i dag, vil jeg anbefale dig at købe et alm numsetermometer fra apoteket med bøjlig ende, den er hurtig og god. Vi havde også et øretermometer men er meget dårlig til små børn da man skal hive meget i deres små øre.

  Og godt lægerne er obse på svangerskabsforgiftningen og de ikke bare opdager den 12 timer inden man får akut kjesersnit som ved mig, det håber ikke nogen skal opleve, så krydser fingre for dig.

  SvarSlet
 4. Hejsa Cindie
  Tusind tak for de gode råd og tak fordi du har lyst til at følge med også.

  Det er rigtig rart, at der er nogen derude på den anden side, der kigger med og kan komme med gode input til mig også :)

  Vi har fået købt sådan en numsetermometer, bare for at være på den sikre side også, men tror vi vil investere i et øretermometer senere - det er jo også rart nok at have til os selv ;)

  Ihh det lyder altså voldsomt, med dit bekendtskab med svangerskabsforgiftning! Så er jeg bare endnu mere glad for, at de holder øje med mig...

  SvarSlet
 5. Fik helt lyst til at læse den og bestilte den fluks på biblo, er lige gået i gang og er allerede bidt af den! Dejligt med anbefalingen- tak for det!
  Hilsen Stine i 32. Uge��

  SvarSlet
 6. Hejsa Stine
  Jamen det var da så lidt - hun skriver ganske enkelt helt fabelagtigt og kan du lide denne, så kan jeg varmt anbefale "sandheden fra en løgner" af samme forfatter - den vil du tygge dig igennem lige så let ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...