søndag den 12. oktober 2014

Børnesygdomme burde forbydes!

Nu er der igen gået lidt for lang tid siden jeg sidste fik opdateret herinde og egentlig er det jo bare fordi vi har ligget i flytning, jeg har fået job og der har været sindssygt meget at se til generelt!

Elias har taget flytningen rigtig godt og er faldet nogenlunde til. Vi har stadig urolige nætter, det gælder egentlig for dem begge, men alt i alt, så synes jeg, vi er sluppet billigt taget i betragtning af, hvordan det ellers kunne have været.

Dog har den forgange uge ikke været nem. Jeg fik en opringning fra børnehaven onsdag eftermiddag, om at Elias nu havde fået skoldkopper, så han skulle hentes hurtigst muligt. Det var ikke til at se på drengen, da jeg hentede ham. Han var ved godt mod og virkede slet ikke påvirket og sådan var det egentlig også torsdag, men så fredag, hvor det var min tur til at være hjemme hos ham, skete der bare en hel masse og han blev plettet som en rødspætte over det hele og rigtig slemt også i ansigtet! Den stakkels dreng kunne ikke forholde sig til, hvad der skete og vi har haft svært ved at forklare ham, hvad det er han gennemgår lige nu, så han forstår det...

Billedet her er taget lørdag formiddag efter en meget hård og lang nat for både far og søn:


Når nu Elias har været så hårdt ramt, frygter vi meget hvordan lillesøster vil tage sådan en tur, for hun går stensikkert ikke fri efter denne omgang og jeg håber bare at Elias kan nå at blive rask igen inden Theresa går ned med flaget, for to syge unger, det er altså lidt mere end jeg kan magte alene hjemme...

Elias savner desuden også sin børnehave og stod lørdag eftermiddag ude i gangen med gummistøvlerne forkert på og var ved at tage jakke på, mens han sagde: "kom mor, i børnehave!" Jeg var så ked af, at jeg ikke kunne sige til ham, at i næste uge skulle han i børnehave, for guderne må vide, hvor længe dette trækker ud. Lige nu ser det næsten uoverkommeligt ud!

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...