tirsdag den 5. januar 2016

Hvor går man hen, når man er fra Novembervej???

Anderledes, åbenbart... leder stadig efter svar, hvor går man hen, når man er fra Novembervej?

Sådan lyder en linje fra Nik & Jay's Novembervej... Jeg har lyttet til den mange gange... Ja det lyder måske underligt, men lige for vores familie er denne linje en god beskrivelse af, hvad det var der skete, da Elias' fik sin diagnose og egentlig også for hver dag efter det...

Vi føler os stadig frem og lære hver dag, hvad det vil sige at være en familie med autisme. Jeg ved, at vi ikke bør sammenligne os med andre børnefamilier - heller ikke de autistiske af slagsen, for har man mødt en familie med autisme, har man mødt én familie med autisme.

Men jeg føler lidt, at jeg mangler pejlemærker og samlingspunkter, som vi kan skyde efter, så vi, som familie, ikke bliver isoleret i vores egen lille verden og udvikler os i takt med begge børns behov.

Så, hvor går man hen når man er fra Novembervej?

I min søgen har jeg fundet frem til en virkelig god Youtube'er, som formår at sætte rigtig gode ord og perspektiv på det at leve med bl.a. autisme tæt inde på livet og dette vil jeg rigtig gerne videreformidle til andre, som måske også kunne have glæde af at se med.

Har du lyst til at se mere, så følg med her hos Vibeke Binderup - i Vibekes 5 minutter.

Jeg er også trofast læser hos Autismetanken, hvor der er gode råd, tips og faglig viden at få på én gang samtidig med at der fortælles om en familie med autisme. En rigtig god blanding af det hele og har man autisme inde på kroppen, er det bestemt værd at læse med her.

Vi er naturligvis også medlem af Landsforeningen Autisme - dog savner jeg nogle flere aktiviteter i vores lokale kreds. Jeg er optimistisk og håber på, at der kommer mere på plakaten i 2016 i Nordjylland.

Så her kan man gå hen, når man er fra Novembervej...

Rigtig godt nytår!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...