torsdag den 31. august 2017

En sommer går på hæld...

Lige om lidt skriver vi 1. september og dermed begynder efteråret officielt, selvom vi nok er nogle, der kan blive enige om, at det har været efterårsvejr længe...

Vi havde en skøn sommerferie og vi nåede omkring næsten alle de planlagte ting, spiste uendeligt mange pandekager, var super kreative og mest af alt, fik vi brugt tid med hinanden som familie og trukket stikket.

Vi var nogle dage på bondegårdsferie hos bedstemor og bedstefar, hvor mit ude-barn (Theresa) rigtig hyggede sig med åbne vidder, regn og cykel - min lille pige kan cykle!!! og de dage hvor det regnede for meget til udeleg, satte begge børn stor pris på at bedstemor ligger inde med et lager af tegnegrej og at bedstefar har den store tv-pakke med Disney Junior...

Hjemme igen havde vi nogle skønne dage med nyt modellervoks, vores første tur til Blokhus, besøg på Nordsø Oceanarium i Hirtshals og en tur forbi Vesterfjordpark, som har fået en virkelig stor ansigtsløftning.

Det var en vellykket sommerferie og næste år tror jeg, at jeg vil have 3 uger i streg, så vi kan nå endnu mere hygge sammen... Vi skal bare lige have valgt det helt rigtige tidspunkt, da Thomas har allermest travlt i uge 29-33 og det kunne bestemt også mærkes på feriens forløb og udformning. Men vi lærer hele tiden og så må vi tilpasse os i stedet.

Og lidt billeder fra vores ferie...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...