tirsdag den 20. februar 2018

Elias 7 år


Denne dejlige dreng fyldte 7 år den 10. februar. Vores skønne Elias, som er varm og kærlig, nysgerrig, skarp på detaljen og helt igennem en glad dreng!

Det er lidt kliche-agtigt at blive ved med at sige, at jeg slet ikke forstår, hvor tiden er blevet af, men ikke destomindre er det sandt! Der er sket så meget både med ham og med os som familie i det seneste år. Skolen har været god for ham og han føre sig frem stolt og rank og 7 år!

Desværre var både Elias og jeg syge på hans fødselsdag og derfor nåede vi heller ikke at fejre med klassen. Vi havde ellers glædet os til at skulle ud på skolen og holde pokémon fest med hyggelige spil, gaver og kage, men det har vi til gode til en anden gang...

Fødselsdagen blev tilbragt under dynerne på sofaen, hvor vi så film, på værelset, hvor de nye pokémons skulle i kamp og vi fik afprøvet pokémon bingo, da vi var lidt friskere ud på eftermiddagen.
En virkelig hyggelig og rolig dag blev det til og Elias og jeg fik ro til at pleje vores sygdom. Heldigvis var der planlagt fødselsdagsfest weekenden efter for farmor og farfar og onkel, så der fik vi rig mulighed for at give den gas...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...