søndag den 3. oktober 2010

Bloggen ikke længere kun om mad...


Vi ved jo, at der er en masse nysgerrige sjæle derude i cyberspace, som følger med i vores blog og vi har derfor også besluttet, at vi gerne vil indvie jer i vores forestående familieforøgelse.

Vi venter jo en lille spire til marts næste år. Det er også begyndt at kunne ses nu, så realiteterne er efterhånden ved at gå op for os. Det hele er super spændende og nyt men lige nu går vi bare og venter. Venter på at det bliver tid til den næste scanning, næste besøg hos jordmoderen og lægen, så vi kan få endnu mere at vide om vores baby - ikke mindst kønnet. Det er svært at vente og svært at blive ved med at kalde den lille voksende klump inde i maven for en den, for nu må det da være andet end intetkøn. 

Vi går da også og små gætter på, hvad det er for en lille en vi har i vente, men vi bliver jo glade uanset. Det er nu lidt sjovt, men bliver også rart at få det at vide, for så er det så meget nemmere at planlægge fremad og vi kan få sat navn på den lille... Men vi må vente 15 lange dage endnu og det kan ikke gå for stærkt!

Graviditeten er nu i sin 18. uge og maven ser sådan ud:


Nu har bloggen officielt fået et nyt emne, så familie og venner langt fra også kan følge vores glædelige stunder hjemme foran skærmen. Det er stadig vores blog og vi vil stadig fylde den med brunchoplevelser og film godt krydret med baby... Så håber vi ikke, at vi skræmmer nogen væk på den konto...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...