mandag den 3. september 2012

Sommerferie 2012 - del 2

Ja, jeg er kommet lidt bagefter i beretningerne, så der kommer lige lidt tilbage fra vores sommerferie til trods fr at vi nu skriver September allerede!

Efter nogle dage i Vestjylland vedte vi snuden tilbage til Aalborg, hvor resten af ferien skulle bruges på at få styr på nogle ting i lejligheden og lave lidt hyggelige ting sammen med Elias.


Det blev til mange lange og hyggelige bade med alle badedyrene og panda-svampen ikke at forglemme...

Vi poserede lidt for far og kameraet

 Elias spiste sin første nektarin - det frister jo, når der ligger så meget lækker frugt frit tilgængeligt, mens man sidder på køkkenbordet og hygger sig og man vil også gerne dele med mor:

Ellers gik ferien med at tage et smut i svømmehallen for første gang siden Elias var til babysvømning og det var en KÆMPE succes! Han ELSKEDE det og vi var derovre en hel time...

Vi nød vejret med en tur ned til springvandet på Toldbods Plads:


 Og spiste dejlig mad hele ugen herhjemme - en af Elias' favoritter: Forloren Hare med kartofler og brun sovs, gerne med rødbeder eller syltede drueagurker også (var der nogen, der sagde, at han slægtede sin far på...)


 Alt i alt havde vi en rigtig dejlig ferie - nu ser vi frem til den næste miniferie vi skal på i slutningen af september...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...