fredag den 1. juli 2011

Tak for en dejlig fest!

Søndag d. 19 juni var det endelig dagen, hvor vores lille søn skulle døbes - en dag som både vi og familien havde ventet længe på og glædet os til.

Dagene op til havde været hektiske med forberedelser, kagebagning, oppyntning og alle mulige andre gøremål. Onsdag havde vi besøg af præsten, hvor vi lige skulle snakke om de praktiske ting omkring dåben og jeg fandt da også ud af at dåben i den katolske kirke er væsentlig anderledes end i den danske folkekirke. Ikke desto mindre synes jeg, det var en smuk og særlig oplevelse at få vores lille Elias døbt i den katolske tro. Det er ikke skik at ankomme med barnet til kirken i dåbskjolen, den sættes først på under ceremonien, så derfor havde vi valgt et sødt sæt tøj til Elias i stedet:


I kirken gik det rigtig fint, Elias var vågen og skulle følge med i det hele, han snakkede med og fik mad, bøvsede og alt det, som babyer normalt gør og så blev han døbt (jeg tror vandet var lidt koldt, for det reagerede han på) og introduceret for menigheden. Vi var meget stolte forældre!


Elias skulle da også lige fotograferes sammen med Mikolaj, vores præst, som jo også viede Thomas og jeg i den samme kirke for lidt over 2 år siden...

Videre til festen gik det også nogenlunde - Elias påvirkes meget nemt af store forsamlinger og han var virkelig træt, så han blev noget pylret, men så var det jo godt, at der var så mange til at pusle om den lille baby... 

Vi havde valgt at pynte festlokalet op på denne måde:Maden bestod af pålægsbuffet og ostebord og et kagebord med dåbskage, kyskager, kransekagetoppe (som min kære mor havde lavet), chokolader og hjemmelavede træstammer.


Dåbskagen lidt tættere på


Alt i alt havde vi en rigtig dejlig dag, Elias fik virkelig mange lækre gaver og vi glæder os rigtig meget til at han kan komme til at bruge dem alle... Vi siger tusind tak til venner og familie for en skøn dag i jeres dejlige selskab.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...