onsdag den 14. august 2019

1. skoledag

og pludselig var der to skolebørn!!!


Elias startede skole igen i går og i dag var det så Theresas tur til at begynde i 0.A Hun ville gerne afleveres i DUSsen i morges inden fællessamlingen kl. 9, så vi afleverede i morges og kom tilbage for at hente hende og fulgtes op til Aulaen til fællessang, sang fra skolekoret og morgenmad.


0.A havde lige en lille time i klassen, mens vi forældre spiste og da vi kom op i klassen havde de fået både nået at lave lidt opgaver, fået læst historie og spist is! En skøn måde at begynde i skole på og i morgen er det så lige på og hårdt med skoledag fra kl. 8.00 til 13.30. Det er en lang skoledag for de små og med tid i DUS indtil vi kan hente, er jeg meget spændt på, hvordan hendes dag bliver i morgen. Det er nok en meget træt lille pige vi henter.


På fredag fylder hun 6 år, så der skal hun have cupcakes med til uddeling i klassen og på lørdag kommer den første del af familien til fødselsdagsfejring plus hendes gode veninde fra hendes gamle børnehave - det er uden tvivl en meget begivenhedsrig uge for hende, så på søndag skal vi absolut intet lave udover at have tøffetid, bage til ugen og hygge os!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...